Posiłki należy jeść co 2-3 godziny.

Unikaj potraw mlecznych, cukru, tłuszczu

pij dziennie minimum 2-3 litry

1 posiłek

6 BIAŁEK Z JAJEK+ OWOC

2 posiłek

100g piersi/schabu/cielęciny lub 150 ryby (DORSZ, MINTAJ, MORSZCZUK, SOLA, OWOCE MORZA)

6 BIAŁEK JAJ LUB PUSZKI TUŃCZYKA + 50G RYŻU BRĄZOWEGO LUB KASZY LUB MAKARONU RAZOWEGO  + WARZYWA ( OPRÓCZ GROSZKU I KUKURYDZY)

3 posiłek 

150 G PIERSI LUB CIELĘCINY LUB SCHABU LUB 200G RYBY LUB PUSZKA  TUŃCZYKA LUB 9 BIAŁEK JAJ  + WARZYWA

 4 posiłek

100g piersi/schabu/cielęciny lub 150 ryby (DORSZ, MINTAJ, MORSZCZUK, SOLA, OWOCE MORZA)

6 BIAŁEK JAJ LUB PUSZKI TUŃCZYKA + 50G RYŻU BRĄZOWEGO LUB KASZY LUB MAKARONU RAZOWEGO  + WARZYWA ( OPRÓCZ GROSZKU I KUKURYDZY

5 posiłek

150 G PIERSI LUB CIELĘCINY LUB SCHABU LUB 200G RYBY LUB PUSZKA  TUŃCZYKA LUB 9 BIAŁEK JAJ  + WARZYWA